1 éves a Frontend Tanfolyam! Ünnepelj velünk!

Egy éve indult az első tanfolyam, azóta már 3 önálló kurzusunk jelent meg, összesen 42 multimédiás leckével, rengeteg példakóddal és már több, mint 40 órányi videós magyarázó segédlettel!

Ebből az alkalomból most MINDEN tanfolyamunkat kedvezménnyel vásárolhatod meg November 5. éjfélig. Tárazz be a karácsonyi szünetre és tanulj webfejlesztést online, a saját tempódban. Ekkora mértékű kedvezményünk még soha nem volt, és egyhamar nem is lesz. Ha már egy ideje gondolkozol, de még nem döntöttél, most van itt a lehetőség!

Tanfolyamok
1-eves-a-frontend-tanfolyam-unnepelj-velunk
Miben más ez, mint a többi?

Minden kurzuson változatos és
életszerű gyakorlati feladatokat oldhatsz meg!

Nem kell amőba játékot írnod, vagy összeadnod az első 10 prímszámot egy ciklusban. Weboldal kiegészítőket és egyedi megoldásokat tanulsz meg elkészíteni valós projektek alapján. Minden leckénk saját fejlesztésű, melyeket korábbi ügyféligényekből állítottunk össze, így tényleg azt tanulod meg, amire később is szükséged lehet weboldalfejlesztés során. Többek között megtudhatod...

 • Hogyan tudod elkészíteni egy reszponzív céges honlap HTML vázát.
 • Hogyan tudsz pozícionálni a weboldalon bármit, bárhová.
 • Hogyan lehet a HTML elemeknek változatos elrendezést és stílust adni.
 • Hogyan tudsz online kalkulátorokat, interaktív ajánlatkérő felületeket csinálni.
 • Hogyan épülnek a fel a képgalériák, hamburger menük, és más dinamikus tartalom megjelenítők.
 • Hogyan lehet egy honlapnak világos és sötét módja.
 • Hogyan tudsz táblázatos adatokból grafikonokat, vagy ábrákat készíteni.
 • Hogyan készíthetsz jelentkezési űrlapot egy konferenciához.
 • Hogyan tudsz adatbázisból lekérdezéseket készíteni különböző feltételek mentén.


Emeld webes készségeid a következő szintre!

ONLINE FRONTEND TANFOLYAMOK

Kódolj gyönyörű weboldalakat saját kezűleg!
Gyakorlati feladatok, reszponzív és mobile-first szemlélet, azonnal hasznosítható tudás.html

HTML, CSS online tanfolyam kezdőknek

Megismerheted a webfejlesztés két alappillérért, a HTML-t és a CSS-t, hogy bármilyen weboldaltervet magabiztosan le tudj kódolni mobil eszközökre is optimalizálva.

havi részletben:
51 900 Ft / hó x 2

egy összegben:
89 900 Ft /

Részletek
jq

jQuery online tanfolyam középhaladóknak

Ha szeretnél saját interaktív megoldásokat használni az előre gyártott bővítmények helyett, akkor érdemes megtanulnod a JavaScript és a jQuery könyvtár használatát.

havi részletben:
66 900 Ft / hó x 2

egy összegben:
115 900 Ft /

Részletek
php-programozas-alapok

PHP alapozó online tanfolyam kezdőknek

Megismerkedsz a PHP beépített függvényeivel, a ciklusok, elágazásokkal, logikai műveletekkel. Megtanulsz adatbázist feltölteni űrlapokon keresztül, majd kinyerni az adatokat.

havi részletben:
59 900 Ft / hó x 2

egy összegben:
99 900 Ft /

Részletek

Ha szeretnél egyszerre több mindent tudni, csak tedd be a kosárba,
több kurzus megvásárlása esetén mindegyik támogatása 1 év!
Milyen sorrendben haladj a kurzusokkal?

1. HTML/CSS

Milyen elemekből épül fel egy weboldal?

Legelőször meg kell ismerkedned a weboldalak alkotó elemeivel és azok formázási lehetőségeivel. A HTML határozza meg weboldalak strukturális felépítését, a weboldalon látható összes tartalom HTML elemekbe tartozik. Meg kell ismerned a külnböző layout technológiákat, a reszponzív kialakítás mikéntjét, és hogy hogyan tudsz stílust adni az elemeknek.

2. JavaScript / jQuery

Hogyan lehet interaktív egy weboldal?

Ha már tudsz készíteni grafikai tervekből reszponzív statikus honlapvázakat, akkor tovább bővítheted a tudásod. A weboldalak speciális funkcióit és interaktív megoldásait JavaScripttel lehet megvalósítani. A JavaScript-nek – és annak különböző keretrendszereinek ismerete dinamikus funkciókat biztosít a statikus HTML elemeknek. Ezekkel tudod a felhasználói viselkedésekhez igazítani a megjelenést és fokzoni a felhasználói élményt.

3. PHP alapok

Mitől dinamikus egy weboldal?

A honlapok motorháztető alatti részét különböző CMS rendszerek alkotják, például WordPress, Joomla, Drupal. A tartalomkezelő rendszerek motorja PHP alapú, és a honlapsablonokat is PHP lehet dinamikussá tenni. Ehhez meg kell ismerkedned a PHP alapjaival.

VÉLEMÉNYEK

Akik eddig bizalmat szavaztak a tananyagoknak

"Számomra minden érthető volt, követhetőek voltak a videók is. Nagyon jól felépített tananyag! A kedvenc témaköreim az Animációk és sliderek".

~ Erika

"Emese HTML/CSS tanfolyamát tiszta szívből ajánlom mindenkinek, akkor is ha teljesen kezdő vagy, és akkor is ha már rendelkezel némi előképzettséggel, mivel garantáltan hallani fogsz benne olyan praktikáról, amit eddig nem ismertél, vagy nem használtál. A tanfolyam teljesen gyakorlatorientált. Valóéletben felhasználható tudást ad számodra, melyet egyből hasznosíthatsz is. Ha végig csinálod a kurzust, a végén lesz egy teljesen felépített oldalad, és számos újrafelhasználható html/css kódod."

~ Szilvi

"A legjobb volt az összes közül, amelyet eddig láttam és szinte biztos, hogy az is marad. Szeretném mégegyszer megköszönni ezt a kimagasló színvonalú anyagot, ilyen jól kidolgozott gyakorlati anyagot összerakni, eddig senki nem tudott. (Én legalábbis senkitől sem láttam)
Köszönöm!"

~ László

Pócsik Emese vagyok, az oktatód
Tanulj egy tapasztalt szakembertől!

Pócsik Emese vagyok,
az oktatód

Közel 15 éve kódolok weboldalakat KKV-knak és 2017 óta tanítok weboldal készítést.

Oktatási tapasztalatomat a Pixelgyárnál szereztem, ahol én felelek a haladó HTML/CSS/JS/WordPress oktatásáért. Több mint 240 oldal szöveges tananyag és 120 óra videó segédlet van már mögöttem weboldal készítés, webáruház készítés és frontend témakörben.

Tudom, hogy a KKV-k milyen honlapokat akarnak, és megtanítom Neked is.

Rólam bővebben

Mit kapsz még a tanfolyam mellé?

 • Belső tudástár hozzáférés
  Bármely tanfolyam megvásárlásával örökös hozzáférést kapsz a Tudástárhoz, melyben rengeteg hasznos kódrészletet és kész frontend megoldást találsz.
 • Élő órák
  A tanfolyamhoz tartozó Facebook csoportban rendszeresen tatok élő órákat igény szerint. Általában a korábbi kérdésekből, vagy problémásabb témakörökből állítom össze az óra anyagát. Általában 1-1.5 órát kódolunk együtt, amely alatt kérdezni is tudsz majd
Nekem való?

Maradtak még kérdéseid?

Ha nem vagy biztos benne, hogy ez Neked való, vagy további kérdéseid vannak a kurzusokkal kapcsolatban,
írd meg chaten és 48 órán belül válaszolok!

Kérdezek!

Kövesd közösségi csatornáinkat is!

Beavatlak a frontend fejlesztői munka rejtelmeibe, mesélek a szabadúszáról, mutatok hasznos kódrészeleteket és engem is jobban megismerhetsz.