Fizetési feltételek

1. Szállítási módok

Online kiszolgálás

Ez a kiszolgálási mód, ha tőlünk vásárolsz, hiszen a webshopunkban található termékek, Kurzusok csak online érhetőek el. Online termékek esetében természetesen sem kiszállítási díjat, sem csomagolási díjat nem számítunk fel.

Vásárlás esetén a visszaigazoló e-mailben találsz egy Kurzusnak megfelelő linket. Erre kattintva azonnal eléred a megrendelt terméket. Az elekktronikus levél általunk való elküldése napjától a Kurzus hozzáférhető számodra. A számlát utólag, elektronikus úton küldjük a nálunk regisztrált e-mail címedre.

2. Fizetési módok

2.1 Átutalás – Kérjük, amennyiben egyedi utalással fizetnél, keress meg minket.

2.2 Utánvétes fizetésre nincs lehetőség.

2.3 Bankkártyás fizetés

Webshopunkon keresztül lehetősége van arra, hogy a megrendelt termékeket/Kurzusokat bankkártyával egyenlítse ki. A fizetés a Barion online fizetési rendszerén keresztül, biztonságos, titkosított csatornán keresztül történik.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A Barion online fizetési rendszerére vonatkozó szabályozás itt érhető el. Szolgáltató minden a Barion rendszerével kapcsolatos igényt, vagy ezzel kapcsolatban keletkezett kártérítési, kártalanítási igényt kizár.

felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000821
csomagküldő kiskereskedelmi nyilvántartási száma: 59/2020/B

Mit mondanak mások?

Vélemények a tanfolyamról


Akikre büszkék vagyunk

Siker sztorik

Molnár Erika

Molnár Erika

Nekem borzasztó érthető volt, követhető és minden támogatást megkaptam. A facebook csoportban lehet kérdezni, rávezetnek a megoldásra és így nagyon gyorsan lehet fejlődni. Mindenképp ezzel akarok foglalkozni. Leginkábban abban szeretnék fejlődni, hogy egyedi sablonokat építsek, mert nagyon sok olyan felhasználó van, aki előre készített komponensekből akarja összerakatni a weboldalát, de én jobbat szeretnék, főleg így, hogy beleláttam a HTML és a sablonkészítés rejtelmeibe.

Elolvasom >>>

Nekem való?

Maradtak még kérdéseid?

Ha nem vagy biztos benne, hogy ez Neked való, vagy további kérdéseid vannak a kurzusokkal kapcsolatban,
írd meg chaten és 48 órán belül válaszolok!

Kérdezek!

A programozás alapjai

Ingyenes leckesorozat!

Ahhoz, hogy később kód szinten is meg tudj valósítani összetettebb frontend igényeket, tisztában kell lenned a programozás alapfogalmaival. Ebben a leckesorozatban bevezetlek a programozás alapismereteibe teljesen programfüggetlenül.

Megismerkedhetsz az algoritmusokkal, ciklusokkal, logikai műveletekkel és adattípusokkal, emellett gyakorlati feladatokat is kapsz minden témakörhöz. Mindezt egy kényelmes online oktatófelületen.

Regisztrálj és kezdd el még ma!

szám, kisbetű, nagybetű, legalább 8 karakter

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot

A programozás alapjai

Kövesd közösségi csatornáinkat is!