Weboldal készítés intenzív online tréning


Élőben mutatom meg, hogy hogyan tudsz összerakni egy WordPress weboldalt egyedi grafikai tervből, saját sablonnal. Egy luxus hotel weboldalát készítheted el.

29 900 Ft

A tréningről

Ez egy konkrét gyakorlat, amiben, ha részt veszel, meg fogsz tudni csinálni egy baromijó naprakész honlapot. A webinár azért sem ingyenes, mert ez nem csali egy kapcsolt termékhez, ez már a tananyag. Minden fontos és hasznos trükköt elmondok Neked, amivel meggyorsíthatod a munkádat. Egy fiktív luxus szálloda honlapját készítjük el, amely rendezvényhelyszínt biztosít esküvők, céges események és privát rendezvények lebonyolításához. Minimális a “Lorem Ipsum” tartalom, így valóban olyan gyakorlat, mintha élesben dolgoznál.

Kinek ajánlott?

  • Szeretsz kódolni és ismered a HTML/CSS alapjait.
  • Szeretnéd látni a weboldal készítés folyamatát a grafikai tervből a kész honlapig.
  • Nem a Divi és az Elementor builderekre akarod építeni a tudásod.
  • Bemutatkozó holnapoknál komolyabbakat szeretnél csinálni.

Mire számíthatsz a tanfolyam elvégzésével?

A tanfolyam után átfogó képet kapsz a legpraktikusabb módszerekről, eszközökről, és legjobb gyakorlatokról a frontend fejlesztésben. Mindezt érthetően, gyakorlati példákon keresztül. Olyan gyakorlati tudásra tehetsz szert, amit azonnal a projektjeid és ügyfeleid javára fordíthatsz.

A tréning témakörei

  • PSD -> HTML – Grafikai terv megvalósítása HTML/CSS nyelvek segítésével. Egy működő statikus holnapot készítünk el, amely megfelel a webes szabványoknak és maximálisan mobilbarát.
  • HTML -> WordPress – Az elkészül statikus HTML-ből készítünk egy egyedi WordPress sablont, majd bekötjük a weboldal funkcióit.

Mennyi elfoglaltságot jelent a tréning?

Heti 1 leckét kapsz majd. Ezek feldolgozása, körülbelül 2-4 óra, a benne lévő gyakorlati feladatokkal együtt. A leckéket feldolgozhatod a saját tempódban, akár munka mellett is. A haladási ütem csak egy ajánlás, Te választod meg a tanulásod intenzitását.

Kapok segítséget, ha elakadok?

A tréning végig élőbeszédes tehát önállóan is meg tudod majd oldalani a feladatokat.

Mit mondanak mások?

Vélemények a tanfolyamainkról


Nekem való?

Maradtak még kérdéseid?

Ha nem vagy biztos benne, hogy ez Neked való, vagy további kérdéseid vannak a kurzusokkal kapcsolatban,
írd meg chaten és 48 órán belül válaszolok!

Kérdezek!

Kövesd közösségi csatornáinkat is!

Beavatlak a frontend fejlesztői munka rejtelmeibe, mesélek a szabadúszáról, mutatok hasznos kódrészeleteket és engem is jobban megismerhetsz.