All in One – HTML, CSS, jQuery, PHP, WordPress tanfolyam


Hozzáférés az összes HTML, CSS, jQuery, PHP és Wordpress leckéhez. 60 lecke, több mint 70 óra videós tartalom és többszáz óra tanulás. Nulláról megtanulhatsz weboldalt fejleszteni!

+ A tanfolyam mellé ezeket a nyári bónuszokat kapod!

Bármikor csatlakozhatsz!

Vásárlás után automatikusan elkészül a felhasználói fiókod és azonnal hozzáférsz a tanfolyam leckéihez.

Részletfizetési lehetőség!

Minden jelentkező számára adottak a részletfizetési lehetőségek, így egyszerre nem megterhelő a tanfolyam díja.

Munka melett, online végezhető!

Főállásod, vagy családod mellett is be tudod illeszteni a napodba, saját tempódban és időbeosztásodban haladsz.

A tanfolyam leírása

Ez a csomag hozzáférést biztosít Neked minden tanfolyamunkhoz, ami összesen 60 leckét ölel fel és legalább 60-70 óra videó segédletet.

 

 • Tananyag: 60 multimédiás lecke
 • Videós anyag: 70+ óra
 • Időráfordítás: kb 200 óra (napi 2-3 óra)
 • Hossz: 5 hónap (heti 2 lecke)
 • Szint: kezdőtől indul
 • Előfeltétel: nem szükséges
 • Hozzáférés és támogatás: 18 hónap

Ezeket a nyári bónuszokat kapod a tanfolyam mellé ajándékba!

Az ajánlat érvényes augusztus 31. éjfélig, egyösszegű és részletfizetés esetén is.wordpress-galeria-bovitmeny-slideshow-carousel-mansory-lightbox

WordPress Galéria bővítmény – Slideshow, Carousel, Masonry, Lightbox

Ezzel a WordPress bővítménnyel létre tudsz hozni egy többfunkciós Galéria Blokkot az admin felületen. Ki tudsz alakítani különböző galéria típusokat, úgymint: Slideshow, Masonry galéria, Carousel, Lightbox és ezek különböző változatai.

4 990 Ft értékben

Részletek
reszponziv-html-e-mail-es-hirlevel-keszites-minikurzus-ajandek-sablonok

Reszponzív HTML e-mail és hírlevél készítés Minikurzus + ajándék sablonok

Ezen a minikurzuson megtanulhatod hogyan lehet megtervezni és lekódolni egy reszponzív HTML e-mailt, vagy hírlevelet. Ezenkívül 3db előre elkészített sablont is kapsz ajándékba és egy részletes minta doksit, aminek a segítségével felépíthetsz bármilyen elektronikus levelet.

29 990 Ft értékben

Részletek
basic-wordpress-sablon-webfejleszteshez

Basic reszponzív WordPress sablon webfejlesztéshez

Tökéletes kezdő sablon bármilyen WordPress fejlesztési projekthez. A segítségével egyszerűen ki tudod alakítani a weboldal egyedi stílustát, az egyszerű személyes blogtól a professzionális üzleti weboldalig.

14 990 Ft értékben

Részletek
 • csajikam
 • Tovább fejleszteném a tudásom!
 • Csinálj Prémium honlapokat!

Kinek hasznos ez a tudás?

 1. Ha érdeklődsz a honlapkészítés, vagy a webfejlesztés iránt, ezt a tanfolyamot nulla kezdő tudással is bátran elkezdheted.
 2. Ha van már grafikai tudásod, de szeretnél egy átfogó képet kapni a weboldalak technikai felépítéséről és működéséről, itt kezd.
 3. Ha tovább szeretnél jutni az “összekattintgatós” megoldásokon és weboldalakat készíteni magasabb színvonalon.
 4. Ha már jártas vagy a statikus honlap-készítésben és ismered a HTML5 és CSS3 alapjait, akkor készen állsz arra, hogy látványos animációkat, interaktív megoldásokat csinálj.

Érdekel!

Mire számíthatsz a tanfolyam elvégzésével?

Ez egy nagyon átfogó kurzus, a tananyag teljesen az alapoktól indul, majd fokozatosan ismerkedsz meg a legpraktikusabb webfejlesztési módszerekkel. Nem lesz probléma számodra megvalósítani a legváltozatosabb grafikai terveket sem mobil-barát formában. Mindezt érthetően, gyakorlati példákon keresztül mutatjuk meg élőbeszédes videókban. Ha minden leckét megcsinálsz, építhetsz 3 statikus weboldalt és egy funkciógazdag WordPress portált. Minden emellett számos nagyon hasznos funkciót ismersz meg jQuery és PHP nyelven is.

Mennyi elfoglaltságot jelentenek a leckék?

Heti 3 leckét kapsz majd. Ezek feldolgozása, körülbelül 2-4 óra, a benne lévő gyakorlati feladatokkal együtt. A leckéket feldolgozhatod a saját tempódban, akár munka mellett is. A haladási ütem csak egy ajánlás, Te választod meg a tanulásod intenzitását.

Kapok segítséget, ha elakadok?

Ha a leckékkel kapcsolatban kérdésed merül fel, vagy elakadsz egy feladat megoldása közben, a tanfolyamhoz tartozó Facebook csoportban személyesen én segítek.

Milyen feladatok várnak Rád a tanfolyamon?

Néhány ízelítő, hogy milyen jellegűek a tanfolyami feladatok és milyen projekteken fogsz dolgozni.
 • Gyakorlat központú feladatok, problémamegoldó szemlélet.
 • Magyar nyelvű tananyag, magyar piacra.
 • Szakmai készségeket tanulhatsz a hobbi projektek helyett.
Pócsik Emese Front-end / WordPress fejlesztő és online oktató
Tanulj egy tapasztalt szakembertől!

Pócsik Emese vagyok,
az oktatód

Közel 15 éve kódolok weboldalakat KKV-knak és 2017 óta tanítok weboldal készítést.

Oktatási tapasztalatomat a Pixelgyárnál szereztem, ahol én felelek a haladó HTML/CSS/JS/WordPress oktatásáért. Több mint 240 oldal szöveges tananyag és 120 óra videó segédlet van már mögöttem weboldal készítés, webáruház készítés és frontend témakörben.

Miért tőlem tanulj?

 • Tudom, hogy drága az időd, ezért nem fárasztalak habosított töltelék dolgokkal.
 • Egy-egy tanfolyamban többszáz óra munkám van, nem össze dobált anyagokat kapsz.
 • A leckéim szakzsargon mentesek, emberi nyelven írok a honlapok alkotó elemeiről.

Tudom, hogy a KKV-k milyen honlapokat akarnak, és megtanítom Neked is.

Egy nagyszerű, barátságos közösség vár!

Ilyen élet vár Rád tanulócsoportunk tagjaként

Ez a csoport nemcsak egy empatikus és támogató közösség, hanem egy kollegiális hangulatú közeg,
mintha csak az irodában dolgoznánk egymás mellett. Ezen kívül:

 • Valódi, szakmai válaszokat kapsz, nemcsak tőlem, hanem a csoport többi tagjától is. Nálunk tudásmegosztás zajlik, nem kell tartanod egóharcoktól, nem fog lehülyézni senki és a Googlera sem küldünk el csuklóból. Nem lesz olyan kérdés, vagy probléma, amelyben ne kapnál segítséget.
 • A tanfolyamokhoz igény szerint kiegészítő tananyagokat, videósegédleteket készítek, így elakadás esetén sem maradsz magadra.
 • Nem csak webfejlesztésről beszélgetünk, hanem szemlélet módról is. Sokan köztünk szabadúszók, akik otthonról dolgoznak és vezetik saját weboldalkészítő vállalkozásunkat.
 • Igény szerint állítom össze a tananyagot. Folyamatos kérdés, hogy ki milyen irányba szeretne fejlődni. Van, aki webshopokra szeretne specializálódni, de van aki inkább weboldal kiegészítőket akar fejleszteni. Ennek megfelelően készülnek az új tananyagok.
 • Több tanulót is mentorálok egyénileg, ahol saját éles munkáikban segítek. Végig vezetem a projekten, egyéni konzultáción beszéljük át a projekt megoldásait.
 • Saját éles munkákat is szoktam mutatni. Az oktatás mellett természetesen fejlesztőként dolgozom. Ha olyan kihívással, vagy ügyféligénnyel találkozom, ami számomra is újdonság, megosztom a csoportban.
 • Hozzáférést kapsz a belső tudástárunkhoz, ami bármely tanfolyam megvásárlásával örökösen hozzáférhető. Ebben rengeteg hasznos kódrészletet és kész frontend megoldást találsz.
Ismerd meg portálunkat!

Hogyan történik az online oktatás?

Hol fogok hozzáférni az anyagokhoz?

A tanfolyamok igény szerint végezhetők, bármikor elkezdheted, akár éjszaka is. A tanfolyam megvásárlásával automatikusan elkészül a felhasználói fiókod, melyen keresztül az első lecke máris elérhetővé válik számodra az oktatófelületünkön a felhasználói profilodban. Minden további leckét a vásárlásodtól számított ütemezésben küld a rendszer, melyről e-mail értesítést kapsz. Minden lecke egy hosszabb szöveges leírást, példa kódokat és videó segédletet is tartalmaz. Emellett minden leckében van gyakorlati feladat, melyhez forrásanyagot is kapsz. A tanfolyam megrendelése és kifizetése után automatikusan hozzáférést fogsz kapni a tanulófelülethez, ahonnan eléred a tanfolyam leckéit, az oktatóvideókat és a gyakorlati feladatokhoz szükséges anyagokat.

Hogyan épülnek fel a leckék?

Minden lecke egy adott témakört ölel fel. Elméletit leírásokat, szemléltető példákat, videós magyarázatokat és videos gyakorlatokat is tartalmaznak. A leckék egymásra épülnek, és fokozatosan nehezednek.

Hogy tudok fizetni?

A bankkártyás fizetést a Barion rendszere biztosítja. Fizetéskor a rendszer átirányít a Barion magyar nyelvű fizetőoldalára, ahol a fizetés közvetlenül a Barion Payment Zrt. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. A két-fakotoros hitelesítéshez szükséged lesz a mobiltelefonodra is! Lehetőséged van banki átutalásos fizetésre is, ez esetben rendszerünk automatikusan készít egy díjbekérőt az utaláshoz.

Hogyan működik a részletfizetés?

Részletfizetés választása esetén a kezdéstől számított havi periódusban készít a rendszer a megújításokat. Nem terheljük automatikusan a bankkártyádat, Te szabályozod, hogy pontosan mikor szeretnéd fizetni a részletet. Az előfizetésed a felhasználói fiókban tudod megújítani.

Meddig férek hozzá az oktatóanyagokhoz, meddig kapok támogatás?

A megvásárolt oktatóanyagok online megtekintésére meghatározott idő áll rendelkezésedre, amit a tanfolyam leírásában megtalálsz. Ha lejárt a hozzáférésed, a felhasználói fiókodból kedvezményesen bármikor megújítható. Ha a leckékkel kapcsolatban kérdésed merül fel, vagy elakadsz egy feladat megoldása közben, csatlakozz a tanfolyamhoz tartozó Facebook csoporthoz, ahol személyesen én segítek.

Gyorsabb ütemezésben szeretnék haladni. Lehet? Igen!

Ha sok szabadidőd van és több leckét is fel tudsz dolgozni hetente, akkor kérésedre teljes hozzáférést tudunk biztosítani a tanfolyam összes leckéjéhez a beiratkozás után, egy összegű befizetés esetén. Ebben az esetben – mivel a teljesítést a kifejezett kérésedre tesszük – a 14 napos pénzvisszafizetési lehetőség nem él. Amennyiben szeretnél gyorsan tempóban haladni, jelezd a hello@frontendtanfolyam.hu e-mail címen.

Miért nem jár örökös hozzáférés a leckékhez?

Az informatikai tananyagok rendkívül gyorsan avulnak, a verzió frissítéseknek és új technológiák fejlődésének köszönhetően. Ahhoz, hogy naprakészen tartsuk a tananyagot folyamatosan frissíteni kell az aktuális követelményeknek megfelelően. Ezeket a frissítéseket időről-időre megtesszük már meglévő tananyagokban is, melyekhez a hozzáférésed kedvezményes áron megújítható. Tudástárban lévő cikkek és példakódok elérése bármely tanfolyam megvásárlása esetén örökös!

Ha valami közbejön, megszakíthatom a tanulást? Munka mellett is tudom csinálni?

Akkor csinálod, amikor van rá időd. A több hónapos kurzusok részletfizetését is lehet szüneteltetni. A hozzáférési jogod automatikusan szünetelni fog, ha a havi részlet nincs könyvelve a fiókodban. A fiókod “előfizetésem” fülén követheted az esedékes számlákat és fizetési határidőket. Főállásod, vagy családod mellett is be tudod szervezni a napodba, a saját tempódban, saját időbeosztásodban haladsz a leckékkel.

Kell valamilyen előképzettség? Mi kell hozzá, hogy részt vehessek a tanfolyamokon? 

A tanfolyamon való részvételhez nem kell szakirányú előképzettség, de stabil informatikai készségekkel és jó problémamegoldó képességgel rendelkezned kell. Előny, ha van érettségid informatikából, vagy egyszerűen csak a rengeteget, vagy gép előtt. Töltsd ki az alkalmassági tesztet, hogy képet kapj milyen logikai és szövegértési képességek kellenek a tanfolyamokhoz. A haladó és középhaladó címkével megjelölt tanfolyamok gyakorlattal rendelkezők számára ajánlottak, erről tájékoztatást ad az adott tanfolyam részletes leírása. Ezekre a tanfolyamokra csak akkor érdemes jelentkezned, ha az előfeltételeket már korábban teljesítetted. Amennyiben úgy érzed a szükséges tudás birtokában vagy, hogy elvégezd a haladó tanfolyamot, jelentkezhetsz a tanfolyamra.

Milyen szoftverek és eszközök kellenek a tanfolyam végzéséhez?

A videók megtekintéséhez és a szöveges leckék elolvasásához elegendő akár a mobilod, vagy a tableted is. De a feladatok megoldásához mindenképpen asztali gépet, vagy laptopot javasolok. A tanfolyamok elvégzéséhez semmilyen fizetős szoftver nem kell. A leckék grafikai anyagait PSD és PDF fájlokban kapod, de minden anyagot már előkészített formában biztosítunk számodra, ahogy a grafikustól is kapnád. Ha szeretnél élni a támogatással, akkor javasoljuk, hogy vegyél egy tárhelyet, úgy egyszerűbben be tudod linkelni a feladatmegoldásaidat, valamint hatékonyabban tudsz tanulni.

Szükség van angol nyelvtudásra?

A leckék nyelve magyar, az informatika nyelve viszont az angol, így középszinten jó, ha értesz angolul. A hibaüzenetekkel sajnos el kell tudni boldogulni.

Mi történik a kurzus végére? Addigra fejlesztővé válok majd? Kapok valamilyen OKJ-s bizonyítványt?

Ez a képzés nem minősül OKJ-s képzésnek. OKJ formában nem tudnánk biztosítani, hogy az anyagok folyamatosan frissüljenek és kiszolgálják a valós piaci igényeket. A tanfolyamokon készség-alapú kurzusokat végezhetsz, amelyeket szakember állított össze. A rengeteg gyakorlati feladat segít abban, hogy azonnal hasznosítható tudás kapj, melyet használhatsz a munkád során. A kurzusok végére biztosan képes leszel segítség nélkül lekódolni egy reszponzív weboldalt, megvalósítani összetettebb megoldásokat is.

Mi van, ha nem tetszik az általam vásárolt tanfolyam?

Ha nem vagy elégedett egy tanfolyammal, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napon belül visszatérítést kérhetsz. A visszatérítést az eredeti fizetési módszerrel térítjük vissza, ennek átfutási ideje maximum 10 munkanap. A visszatérítéssel együtt megszűnik a felhasználói fiókod és a Facebook csoport tagságod is. Ha másik tanfolyamot szeretnél a megvásárolt helyett, a felhasználó fiókodban ki tudjuk azt cserélni, de csak a vásárlástól számított 14 napon belül. Ezt jelezd a hello@frontendtanfolyam.hu e-mail címen.

Mit mondanak mások?

Vélemények a tanfolyamainkról


Nekem való?

Maradtak még kérdéseid?

Ha nem vagy biztos benne, hogy ez Neked való, vagy további kérdéseid vannak a kurzusokkal kapcsolatban,
írd meg chaten és 48 órán belül válaszolok!

Kérdezek!

Kövesd közösségi csatornáinkat is!

Beavatlak a frontend fejlesztői munka rejtelmeibe, mesélek a szabadúszáról, mutatok hasznos kódrészeleteket és engem is jobban megismerhetsz.