HTML, CSS online tanfolyam kezdőknek


Megismerheted a webfejlesztés két alappillérért, a HTML-t és a CSS-t, hogy bármilyen weboldaltervet magabiztosan le tudj kódolni mobil eszközökre is optimalizálva.

(27% ÁFA-t tartalmaz)

Bármikor csatlakozhatsz!

Vásárlás után automatikusan elkészül a felhasználói fiókod és azonnal hozzáférsz a tanfolyam leckéihez.

Részletfizetési lehetőség!

Minden jelentkező számára adottak a részletfizetési lehetőségek, így egyszerre nem megterhelő a tanfolyam díja.

Munka melett, online végezhető!

Főállásod, vagy családod mellett is be tudod illeszteni a napodba, saját tempódban és időbeosztásodban haladsz.

A tanfolyam leírása

A webfejlesztés megismerésének legelső lépése, hogy képbe kerülj a HTML és a CSS nyelvekkel. Ez határozza meg weboldalak strukturális felépítését és stílusát. Megismerkedhetsz a különböző layout technológiákat, a mobilbarát kialakítás mikéntjével, és hogy hogyan tudsz stílust adni az egyes elemeknek.

A tanfolyamon olyan modern technológiákat mutatok be (Flexbox, CSS Grid, változók, animációs trükkök), amikkel nagyon változatos és összetett weboldalakat is meg tudsz valósítani. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati feladatokra, a tanfolyam végén egy modulzáró és egy önálló feladatot is kapsz. A feladatok során élőbeszédes videókban vezetlek végig a weboldalak létrehozásának kódolásán. Önálló feladatként a kapott design tervből kell létrehoznod egy honlapot a kurzuson elsajátított tudással, amiben szintén segítünk.

Nincs szükséged előzetes kódolási ismeretekre, az alapoktól vezetünk végig mindenen.

Miért érdemes megtanulni a HTML-t és a CSS-t?

Csakúgy, mint az idegen nyelv ismerete, az alapvető HTML és CSS ismeretek elsajátítása szinte minden webes szakmában hasznos, alapkészségnek számít. Nagyon sok előnye van, ha ismered ezeket a nyelveket, például:

 • Webfejlesztés tudással felvértezve létrehozhatsz saját magának is weboldalt, és nem kell mást megbíznod vele. Emellett sokkal jobban ki tudod használni a tartalomkezelő rendszerek –  mint például a WordPress – előnyeit.
 • Nemcsak a weboldal készítés terén leszel keresettebb, hanem az online marketing, a webdesign és keresőoptimalizálás területén is.
 • Ha tudod hogyan épül fel egy weboldal szerkezetileg, akkor hatékonyabb marketingkampányokat tervezhetsz, SEO szakértőként pedig hasznosíthatod a stratégia finomításában.
 • HTML tudásod felhasználva hatékonyabb e-mail kampányokat és hírleveleket tervezhetsz.

Bármilyen nyelvű és szintű kódolási ismeret felbecsülhetetlen értékű készség, mert kiemel Téged a hagyományos marketing kivitelezők közül!

 • Tananyag: 12 multimédiás lecke
 • Videós anyag: 8+ óra
 • Időráfordítás: kb 40 óra (napi 2-3 óra)
 • Hossz: 1 hónap (heti 2 lecke)
 • Szint: kezdő
 • Előfeltétel: nem szükséges
 • Hozzáférés és támogatás: 6 hónap
 • okoscsaj
 • a-programozas-alapjai-ingyenes-leckesorozat
 • Csinálj Prémium honlapokat!

Kinek hasznos ez a tudás?

 1. Ha érdeklődsz a honlapkészítés, vagy a webfejlesztés iránt, ezt a tanfolyamot nulla kezdő tudással is bátran elkezdheted.
 2. Ha van már grafikai tudásod , de szeretnél egy átfogó képet kapni a weboldalak technikai felépítéséről és működéséről, itt kezd.
 3. Ha tovább szeretnél jutni az “összekattintgatós” megoldásokon és weboldalakat készíteni magasabb színvonalon.

Érdekel!

Mire számíthatsz a tanfolyam elvégzésével?

Ez egy alapozó kurzus, de a tananyag elsajátítása után átfogó képet kapsz a legpraktikusabb módszerekről a honlapok statikus vázának elkészítéséhez. Nem lesz probléma számodra megvalósítani a legváltozatosabb grafikai terveket sem mobil-barát formában.

Mennyi elfoglaltságot jelentenek a leckék?

Heti 3 leckét kapsz majd. Ezek feldolgozása, körülbelül 2-4 óra, a benne lévő gyakorlati feladatokkal együtt. A leckéket feldolgozhatod a saját tempódban, akár munka mellett is. A haladási ütem csak egy ajánlás, Te választod meg a tanulásod intenzitását.

Kapok segítséget, ha elakadok?

Ha a leckékkel kapcsolatban kérdésed merül fel, vagy elakadsz egy feladat megoldása közben, a tanfolyamhoz tartozó Facebook csoportban személyesen én segítek.

Milyen feladatok várnak Rád a tanfolyamon?

A tanfolyam alatt végig vezetlek egy statikus weboldal reszponzív kódolásán, ezen kívül önállóan is lekódolsz egy weboldal tervet a tanultak alapján.
 • Gyakorlat központú feladatok, problémamegoldó szemlélet.
 • Magyar nyelvű tananyag, magyar piacra.
 • Szakmai készségeket tanulhatsz a hobbi projektek helyett.
Pócsik Emese Front-end / WordPress fejlesztő és online oktató
Tanulj egy tapasztalt szakembertől!

Pócsik Emese vagyok,
az oktatód

Közel 15 éve kódolok weboldalakat KKV-knak és 2017 óta tanítok weboldal készítést.

Oktatási tapasztalatomat a Pixelgyárnál szereztem, ahol én felelek a haladó HTML/CSS/JS/WordPress oktatásáért. Több mint 240 oldal szöveges tananyag és 120 óra videó segédlet van már mögöttem weboldal készítés, webáruház készítés és frontend témakörben.

Miért tőlem tanulj?

 • Tudom, hogy drága az időd, ezért nem fárasztalak habosított töltelék dolgokkal.
 • Egy-egy tanfolyamban többszáz óra munkám van, nem össze dobált anyagokat kapsz.
 • A leckéim szakzsargon mentesek, emberi nyelven írok a honlapok alkotó elemeiről.

Tudom, hogy a KKV-k milyen honlapokat akarnak, és megtanítom Neked is.

Egy nagyszerű, barátságos közösség vár!

Ilyen élet vár Rád tanulócsoportunk tagjaként

Ez a csoport nemcsak egy empatikus és támogató közösség, hanem egy kollegiális hangulatú közeg,
mintha csak az irodában dolgoznánk egymás mellett. Ezen kívül:

 • Valódi, szakmai válaszokat kapsz, nemcsak tőlem, hanem a csoport többi tagjától is. Nálunk tudásmegosztás zajlik, nem kell tartanod egóharcoktól, nem fog lehülyézni senki és a Googlera sem küldünk el csuklóból. Nem lesz olyan kérdés, vagy probléma, amelyben ne kapnál segítséget.
 • A tanfolyamokhoz igény szerint kiegészítő tananyagokat, videósegédleteket készítek, így elakadás esetén sem maradsz magadra.
 • Nem csak webfejlesztésről beszélgetünk, hanem szemlélet módról is. Sokan köztünk szabadúszók, akik otthonról dolgoznak és vezetik saját weboldalkészítő vállalkozásunkat.
 • Igény szerint állítom össze a tananyagot. Folyamatos kérdés, hogy ki milyen irányba szeretne fejlődni. Van, aki webshopokra szeretne specializálódni, de van aki inkább weboldal kiegészítőket akar fejleszteni. Ennek megfelelően készülnek az új tananyagok.
 • Több tanulót is mentorálok egyénileg, ahol saját éles munkáikban segítek. Végig vezetem a projekten, egyéni konzultáción beszéljük át a projekt megoldásait.
 • Saját éles munkákat is szoktam mutatni. Az oktatás mellett természetesen fejlesztőként dolgozom. Ha olyan kihívással, vagy ügyféligénnyel találkozom, ami számomra is újdonság, megosztom a csoportban.
 • Hozzáférést kapsz a belső tudástárunkhoz, ami bármely tanfolyam megvásárlásával örökösen hozzáférhető. Ebben rengeteg hasznos kódrészletet és kész frontend megoldást találsz.
Ismerd meg portálunkat!

Hogyan történik az online oktatás?

Hol fogok hozzáférni az anyagokhoz?

A tanfolyamok igény szerint végezhetők, bármikor elkezdheted, akár éjszaka is. A tanfolyam megvásárlásával automatikusan elkészül a felhasználói fiókod, melyen keresztül az első lecke máris elérhetővé válik számodra az oktatófelületünkön a felhasználói profilodban. Minden további leckét a vásárlásodtól számított ütemezésben küld a rendszer, melyről e-mail értesítést kapsz. Minden lecke egy hosszabb szöveges leírást, példa kódokat és videó segédletet is tartalmaz. Emellett minden leckében van gyakorlati feladat, melyhez forrásanyagot is kapsz. A tanfolyam megrendelése és kifizetése után automatikusan hozzáférést fogsz kapni a tanulófelülethez, ahonnan eléred a tanfolyam leckéit, az oktatóvideókat és a gyakorlati feladatokhoz szükséges anyagokat.

Hogyan épülnek fel a leckék?

Minden lecke egy adott témakört ölel fel. Elméletit leírásokat, szemléltető példákat, videós magyarázatokat és videos gyakorlatokat is tartalmaznak. A leckék egymásra épülnek, és fokozatosan nehezednek.

Hogy tudok fizetni?

A bankkártyás fizetést a Barion rendszere biztosítja. Fizetéskor a rendszer átirányít a Barion magyar nyelvű fizetőoldalára, ahol a fizetés közvetlenül a Barion Payment Zrt. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. A két-fakotoros hitelesítéshez szükséged lesz a mobiltelefonodra is! Lehetőséged van banki átutalásos fizetésre is, ez esetben rendszerünk automatikusan készít egy díjbekérőt az utaláshoz.

Hogyan működik a részletfizetés?

Részletfizetés választása esetén a kezdéstől számított havi periódusban készít a rendszer a megújításokat. Nem terheljük automatikusan a bankkártyádat, Te szabályozod, hogy pontosan mikor szeretnéd fizetni a részletet. Az előfizetésed a felhasználói fiókban tudod megújítani.

Meddig férek hozzá az oktatóanyagokhoz, meddig kapok támogatás?

A megvásárolt oktatóanyagok online megtekintésére meghatározott idő áll rendelkezésedre, amit a tanfolyam leírásában megtalálsz. Ha lejárt a hozzáférésed, a felhasználói fiókodból kedvezményesen bármikor megújítható. Ha a leckékkel kapcsolatban kérdésed merül fel, vagy elakadsz egy feladat megoldása közben, csatlakozz a tanfolyamhoz tartozó Facebook csoporthoz, ahol személyesen én segítek.

Gyorsabb ütemezésben szeretnék haladni. Lehet? Igen!

Ha sok szabadidőd van és több leckét is fel tudsz dolgozni hetente, akkor kérésedre teljes hozzáférést tudunk biztosítani a tanfolyam összes leckéjéhez a beiratkozás után, egy összegű befizetés esetén. Ebben az esetben – mivel a teljesítést a kifejezett kérésedre tesszük – a 14 napos pénzvisszafizetési lehetőség nem él. Amennyiben szeretnél gyorsan tempóban haladni, jelezd a hello@frontendtanfolyam.hu e-mail címen.

Miért nem jár örökös hozzáférés a leckékhez?

Az informatikai tananyagok rendkívül gyorsan avulnak, a verzió frissítéseknek és új technológiák fejlődésének köszönhetően. Ahhoz, hogy naprakészen tartsuk a tananyagot folyamatosan frissíteni kell az aktuális követelményeknek megfelelően. Ezeket a frissítéseket időről-időre megtesszük már meglévő tananyagokban is, melyekhez a hozzáférésed kedvezményes áron megújítható. Tudástárban lévő cikkek és példakódok elérése bármely tanfolyam megvásárlása esetén örökös!

Ha valami közbejön, megszakíthatom a tanulást? Munka mellett is tudom csinálni?

Akkor csinálod, amikor van rá időd. A több hónapos kurzusok részletfizetését is lehet szüneteltetni. A hozzáférési jogod automatikusan szünetelni fog, ha a havi részlet nincs könyvelve a fiókodban. A fiókod “előfizetésem” fülén követheted az esedékes számlákat és fizetési határidőket. Főállásod, vagy családod mellett is be tudod szervezni a napodba, a saját tempódban, saját időbeosztásodban haladsz a leckékkel.

Kell valamilyen előképzettség? Mi kell hozzá, hogy részt vehessek a tanfolyamokon? 

A tanfolyamon való részvételhez nem kell szakirányú előképzettség, de stabil informatikai készségekkel és jó problémamegoldó képességgel rendelkezned kell. Előny, ha van érettségid informatikából, vagy egyszerűen csak a rengeteget, vagy gép előtt. Töltsd ki az alkalmassági tesztet, hogy képet kapj milyen logikai és szövegértési képességek kellenek a tanfolyamokhoz. A haladó és középhaladó címkével megjelölt tanfolyamok gyakorlattal rendelkezők számára ajánlottak, erről tájékoztatást ad az adott tanfolyam részletes leírása. Ezekre a tanfolyamokra csak akkor érdemes jelentkezned, ha az előfeltételeket már korábban teljesítetted. Amennyiben úgy érzed a szükséges tudás birtokában vagy, hogy elvégezd a haladó tanfolyamot, jelentkezhetsz a tanfolyamra.

Milyen szoftverek és eszközök kellenek a tanfolyam végzéséhez?

A videók megtekintéséhez és a szöveges leckék elolvasásához elegendő akár a mobilod, vagy a tableted is. De a feladatok megoldásához mindenképpen asztali gépet, vagy laptopot javasolok. A tanfolyamok elvégzéséhez semmilyen fizetős szoftver nem kell. A leckék grafikai anyagait PSD és PDF fájlokban kapod, de minden anyagot már előkészített formában biztosítunk számodra, ahogy a grafikustól is kapnád. Ha szeretnél élni a támogatással, akkor javasoljuk, hogy vegyél egy tárhelyet, úgy egyszerűbben be tudod linkelni a feladatmegoldásaidat, valamint hatékonyabban tudsz tanulni.

Szükség van angol nyelvtudásra?

A leckék nyelve magyar, az informatika nyelve viszont az angol, így középszinten jó, ha értesz angolul. A hibaüzenetekkel sajnos el kell tudni boldogulni.

Mi történik a kurzus végére? Addigra fejlesztővé válok majd? Kapok valamilyen OKJ-s bizonyítványt?

Ez a képzés nem minősül OKJ-s képzésnek. OKJ formában nem tudnánk biztosítani, hogy az anyagok folyamatosan frissüljenek és kiszolgálják a valós piaci igényeket. A tanfolyamokon készség-alapú kurzusokat végezhetsz, amelyeket szakember állított össze. A rengeteg gyakorlati feladat segít abban, hogy azonnal hasznosítható tudás kapj, melyet használhatsz a munkád során. A kurzusok végére biztosan képes leszel segítség nélkül lekódolni egy reszponzív weboldalt, megvalósítani összetettebb megoldásokat is.

Mi van, ha nem tetszik az általam vásárolt tanfolyam?

Ha nem vagy elégedett egy tanfolyammal, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napon belül visszatérítést kérhetsz. A visszatérítést az eredeti fizetési módszerrel térítjük vissza, ennek átfutási ideje maximum 10 munkanap. A visszatérítéssel együtt megszűnik a felhasználói fiókod és a Facebook csoport tagságod is. Ha másik tanfolyamot szeretnél a megvásárolt helyett, a felhasználó fiókodban ki tudjuk azt cserélni, de csak a vásárlástól számított 14 napon belül. Ezt jelezd a hello@frontendtanfolyam.hu e-mail címen.

Mit mondanak mások?

Vélemények a tanfolyamainkról


Nekem való?

Maradtak még kérdéseid?

Ha nem vagy biztos benne, hogy ez Neked való, vagy további kérdéseid vannak a kurzusokkal kapcsolatban,
írd meg chaten és 48 órán belül válaszolok!

Kérdezek!

Kövesd közösségi csatornáinkat is!

Beavatlak a frontend fejlesztői munka rejtelmeibe, mesélek a szabadúszáról, mutatok hasznos kódrészeleteket és engem is jobban megismerhetsz.