WordPress fejlesztő online tanfolyam


Egy egyedi WordPress sablonnal maximálisan az ügyfél igényeire tudod szabni a weboldal megjelenését és funkcionalitását is! Legyél WordPress fejlesztő!

 • Folyamatosan indul!
 • Részletfizetési lehetőség!
 • Munka melett, online végezhető!

A tanfolyamról

A WordPress szinte bármilyen típusú weboldal alapjaként használható, céges weboldalakat, foglalási rendszereket, webshopokat, vagy landing oldalakat is készíthetsz vele. Olyan nagy nevek használják online megjelenésük alapjaként, mint a BBC, a Walt Disney, vagy a Fehér Ház. És igen, ez is egy WordPress honlap 😉

Ismerd meg a WordPress valódi erejét, és lépj túl az “összekattintgatós” megoldásokon! Megtanulhatod, hogyan kell lekódolni egy teljesen egyedi WordPress alapú weboldalt mindenféle bővítmény, vagy bármilyen fizetős kiegészítő nélkül. Megismerheted a WordPress struktúráját, a tartalomtípusokat, az egyedi sablonok felépítését. Készíts gyors, a Google számára is megfelelően optimalizált honlapokat.

Az elmúlt 10 évet WordPress sablonok fejlesztésével töltöttem, és most itt vagyok, hogy megtanítsak Neked mindent, amivel prémium weboldalakat tudsz fejleszteni. Együtt felépítünk egy weboldalt egy és útközben megtanulod hogyan lehet:

 • A WordPresst hajtó PHP eljárásokat, sablonelemeket használni
 • HTML sablonokat élő, lélegző WordPress témává alakítani
 • Egyedi tartalomtípusokat és egyedi mezőket létrehozni
 • Interaktív JavaScript megoldásokkal kiegészíteni a weboldalt
 • Többnyelvűé tenni egy weboldalt
 • Saját egyedi funkciókkal kiegészíteni a weboldalt
 • És még sok mást!

Kinek ajánlott? Neked!

 1. Ha már ismered a WordPresst és szeretnéd kihasználni a rendszer valódi erejét.
 2. Ha szeretnél megtanulni egy tartalomkezelő rendszert
 3. Ha érdekelnek az egyedi tartalomtípusok, egyedi kiegészítők.

Miért érdemes ezt megtanulni?

Amikor az oldalépítő megoldásokkal már nem tudod megvalósítani, amit szeretnél, a kódolás a kulcs ahhoz, hogy bármit meg tudj csinálni WordPress alatt. Szeretnél olyan weblapsablonokat fejleszteni, amik megfelelnek a ThemeForest, TemplateMonster követelményeinek?
Készíthetsz egyedi weboldalsablonokat, pluginokat és egyedi kiegészítőket is, ha ismered a webfejlesztés alapjait.

 • Egyedi megjelenés. Ha márkához illő egyedi arculatot és kialakítást szeretnél megvalósítani. Nem kell attól tartanod, hogy tíz, vagy akár száz honlap pont úgy néz ki mint a tiéd.
 • Bővíthető, módosítható. Ahhoz, hogy a honlap működjön, mint marketing eszköz, folyamatosan dolgozni kell vele. Néha egy design elem, szövegrész, vagy slider szerves része a sablonnak, amit kódolási ismeretek nélkül nagyon nehéz kicserélni, vagy módosítani.
 • Egyedi funkcionalitás. Ha a szolgáltatások felépítése, a tartalomtípusok egyediek, alkalmazások, kalkulátorok futnak az oldaladon, melyeket körülményes testre szabni. Hogy lehetne egy szolgáltatás valóban egyedi és konkurensei között kiemelkedő, ha annak weboldala vásárolt tucat elemekből épül fel?

Mi kell ahhoz, hogy részt vehessek a tanfolyamon?

Ez egy haladó kurzus, amely során aktíván használjuk a HTML, a CSS, a JavaScript és a PHP nyelveket is. Ha ezekben még bizonytalan vagy, először végezd el előkészítő kurzusainkat. Ismerd meg a webfejlesztés 3 alappillérért, a HTML, a CSS és a JavaScript nyelveket. Megtanulsz gyönyörű statikus weboldalakat kódolni mobil eszközökre is optimalizálva. Webfejlesztés alapok – HTML, CSS, jQuery online tanfolyam

Bármilyen CMS platformhoz is szeretnél fejleszteni egyedi kiegészítőket, vagy témákat, alapszintű PHP tudásra szükséged lesz. A PHP alapozó kezdőknek tanfolyamon megismerkedhetsz a PHP adattípusaival, operátoraival, beépített függvényeivel, ciklusok használatával, elágazásokkal, logikai műveletekkel.

Miben más ez a tanfolyam, mint a 10 dolláros, vagy ingyenes oktatóanyagok?

 • Magyar nyelvű a tananyag és a feladatok is a magyar piacra készültek.
 • Professzionális oktatói útmutatást és támogatást kapsz.
 • Szakmai készségeket tanulhatsz a hobbi projektek helyett.
 • Nagyobb gyakorlati tapasztalat, több kódolással töltött óra.
 • Gyakorlatias, problémamegoldó szemlélet.

Mennyi elfoglaltságot jelentenek a leckék hetente?

Minden másnap 1 leckét kapsz majd. Ezek feldolgozása, körülbelül 2-4 óra, a benne lévő gyakorlati feladatokkal együtt. A leckéket feldolgozhatod a saját tempódban, akár munka mellett is. A haladási ütem csak egy ajánlás, Te választod meg a tanulásod intenzitását.

Kapok segítséget, ha elakadok?

Ha a leckékkel kapcsolatban kérdésed merül fel, vagy elakadsz egy feladat megoldása közben, a tanfolyamhoz tartozó Facebook csoportban személyesen én segítek.

Mit kapsz még a tanfolyam mellé?

 • Belső tudástár hozzáférés
  Bármely tanfolyam megvásárlásával örökös hozzáférést kapsz a Tudástárhoz, melyben rengeteg hasznos kódrészletet és kész frontend megoldást találsz.
 • Élő órák
  A tanfolyamhoz tartozó Facebook csoportban rendszeresen tatok élő órákat igény szerint. Általában a korábbi kérdésekből, vagy problémásabb témakörökből állítom össze az óra anyagát. Általában 1-1.5 órát kódolunk együtt, amely alatt kérdezni is tudsz majd

 

 Pócsik Emese Front-end / WordPress fejlesztő és online oktató
Tanulj egy tapasztalt szakembertől!

Pócsik Emese vagyok,
az oktatód

Közel 15 éve kódolok weboldalakat KKV-knak és 2017 óta tanítok weboldal készítést.

Oktatási tapasztalatomat a Pixelgyárnál szereztem, ahol én felelek a haladó HTML/CSS/JS/WordPress oktatásáért. Több mint 240 oldal szöveges tananyag és 120 óra videó segédlet van már mögöttem weboldal készítés, webáruház készítés és frontend témakörben.

Tudom, hogy a KKV-k milyen honlapokat akarnak, és megtanítom Neked is.

Rólam bővebben

Ismerd meg portálunkat!

Hogyan történik az online oktatás?

Hol fogok hozzáférni az anyagokhoz?

A tanfolyamok igény szerint végezhetők, bármikor elkezdheted, akár éjszaka is. A tanfolyam megvásárlásával automatikusan elkészül a felhasználói fiókod, melyen keresztül az első lecke máris elérhetővé válik számodra az oktatófelületünkön a felhasználói profilodban. Minden további leckét a vásárlásodtól számított ütemezésben küld a rendszer, melyről e-mail értesítést kapsz. Minden lecke egy hosszabb szöveges leírást, példa kódokat és videó segédletet is tartalmaz. Emellett minden leckében van gyakorlati feladat, melyhez forrásanyagot is kapsz. A tanfolyam megrendelése és kifizetése után automatikusan hozzáférést fogsz kapni a tanulófelülethez, ahonnan eléred a tanfolyam leckéit, az oktatóvideókat és a gyakorlati feladatokhoz szükséges anyagokat.

Hogyan épülnek fel a leckék?

Minden lecke egy adott témakört ölel fel. Elméletit leírásokat, szemléltető példákat, videós magyarázatokat és videos gyakorlatokat is tartalmaznak. A leckék egymásra épülnek, és fokozatosan nehezednek.

Hogy tudok fizetni?

A bankkártyás fizetést a Barion rendszere biztosítja. Fizetéskor a rendszer átirányít a Barion magyar nyelvű fizetőoldalára, ahol a fizetés közvetlenül a Barion Payment Zrt. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. A két-fakotoros hitelesítéshez szükséged lesz a mobiltelefonodra is! Lehetőséged van banki átutalásos fizetésre is.

Meddig férek hozzá az oktatóanyagokhoz, meddig kapok támogatás?

A megvásárolt oktatóanyagok online megtekintésére meghatározott idő áll rendelkezésedre, amit a tanfolyam leírásában megtalálsz. Ha lejárt a hozzáférésed, a felhasználói fiókodból kedvezményesen bármikor megújítható. Ha a leckékkel kapcsolatban kérdésed merül fel, vagy elakadsz egy feladat megoldása közben, csatlakozz a tanfolyamhoz tartozó Facebook csoporthoz, ahol személyesen én segítek.

Miért nem jár örökös hozzáférés a leckékhez?

Az informatikai tananyagok rendkívül gyorsan avulnak, a verzió frissítéseknek és új technológiák fejlődésének köszönhetően. Ahhoz, hogy naprakészen tartsuk a tananyagot folyamatosan frissíteni kell az aktuális követelményeknek megfelelően. Ezeket a frissítéseket időről-időre megtesszük már meglévő tananyagokban is, melyekhez a hozzáférésed kedvezményes áron megújítható. Tudástárban lévő cikkek és példakódok elérése bármely tanfolyam megvásárlása esetén örökös!

Ha valami közbejön, megszakíthatom a tanulást? Munka mellett is tudom csinálni?

Akkor csinálod, amikor van rá időd. A több hónapos kurzusok részletfizetését is lehet szüneteltetni. A hozzáférési jogod automatikusan szünetelni fog, ha a havi részlet nincs könyvelve a fiókodban. A fiókod “előfizetésem” fülén követheted az esedékes számlákat és fizetési határidőket. Főállásod, vagy családod mellett is be tudod szervezni a napodba, a saját tempódban, saját időbeosztásodban haladsz a leckékkel.

Kell valamilyen előképzettség? Mi kell hozzá, hogy részt vehessek a tanfolyamokon? 

A tanfolyamon való részvételhez nem kell szakirányú előképzettség, de stabil informatikai készségekkel és jó problémamegoldó képességgel rendelkezned kell. Előny, ha van érettségid informatikából, vagy egyszerűen csak a rengeteget, vagy gép előtt. Töltsd ki az alkalmassági tesztet, hogy képet kapj milyen logikai és szövegértési képességek kellenek a tanfolyamokhoz. A haladó és középhaladó címkével megjelölt tanfolyamok gyakorlattal rendelkezők számára ajánlottak, erről tájékoztatást ad az adott tanfolyam részletes leírása. Ezekre a tanfolyamokra csak akkor érdemes jelentkezned, ha az előfeltételeket már korábban teljesítetted. Amennyiben úgy érzed a szükséges tudás birtokában vagy, hogy elvégezd a haladó tanfolyamot, jelentkezhetsz a tanfolyamra.

Milyen szoftverek és eszközök kellenek a tanfolyam végzéséhez?

A videók megtekintéséhez és a szöveges leckék elolvasásához elegendő akár a mobilod, vagy a tableted is. De a feladatok megoldásához mindenképpen asztali gépet, vagy laptopot javasolok. A tanfolyamok elvégzéséhez semmilyen fizetős szoftver nem kell. A leckék grafikai anyagait PSD és PDF fájlokban kapod, de minden anyagot már előkészített formában biztosítunk számodra, ahogy a grafikustól is kapnád. Ha szeretnél élni a támogatással, akkor javasoljuk, hogy vegyél egy tárhelyet, úgy egyszerűbben be tudod linkelni a feladatmegoldásaidat, valamint hatékonyabban tudsz tanulni.

Szükség van angol nyelvtudásra?

A leckék nyelve magyar, az informatika nyelve viszont az angol, így középszinten jó, ha értesz angolul. A hibaüzenetekkel sajnos el kell tudni boldogulni.

Mi történik a kurzus végére? Addigra fejlesztővé válok majd? Kapok valamilyen OKJ-s bizonyítványt?

Ez a képzés nem minősül OKJ-s képzésnek. OKJ formában nem tudnánk biztosítani, hogy az anyagok folyamatosan frissüljenek és kiszolgálják a valós piaci igényeket. A tanfolyamokon készség-alapú kurzusokat végezhetsz, amelyeket szakember állított össze. A rengeteg gyakorlati feladat segít abban, hogy azonnal hasznosítható tudás kapj, melyet használhatsz a munkád során. A kurzusok végére biztosan képes leszel segítség nélkül lekódolni egy reszponzív weboldalt, megvalósítani összetettebb megoldásokat is.

Mi van, ha nem tetszik az általam vásárolt tanfolyam?

Ha nem vagy elégedett egy tanfolyammal, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napon belül visszatérítést kérhetsz. A visszatérítést az eredeti fizetési módszerrel térítjük vissza, ennek átfutási ideje maximum 10 munkanap. A visszatérítéssel együtt megszűnik a felhasználói fiókod és a Facebook csoport tagságod is. Ha másik tanfolyamot szeretnél a megvásárolt helyett, a felhasználó fiókodban ki tudjuk azt cserélni, de csak a vásárlástól számított 14 napon belül. Ezt jelezd a hello@frontendtanfolyam.hu e-mail címen.

Mit mondanak mások?

Vélemények a tanfolyamról


Akikre büszkék vagyunk

Siker sztorik

Molnár Erika

Molnár Erika

Nekem borzasztó érthető volt, követhető és minden támogatást megkaptam. A facebook csoportban lehet kérdezni, rávezetnek a megoldásra és így nagyon gyorsan lehet fejlődni. Mindenképp ezzel akarok foglalkozni. Leginkábban abban szeretnék fejlődni, hogy egyedi sablonokat építsek, mert nagyon sok olyan felhasználó van, aki előre készített komponensekből akarja összerakatni a weboldalát, de én jobbat szeretnék, főleg így, hogy beleláttam a HTML és a sablonkészítés rejtelmeibe.

Elolvasom >>>

Nekem való?

Maradtak még kérdéseid?

Ha nem vagy biztos benne, hogy ez Neked való, vagy további kérdéseid vannak a kurzusokkal kapcsolatban,
írd meg chaten és 48 órán belül válaszolok!

Kérdezek!

A programozás alapjai

Ingyenes leckesorozat!

Ahhoz, hogy később kód szinten is meg tudj valósítani összetettebb frontend igényeket, tisztában kell lenned a programozás alapfogalmaival. Ebben a leckesorozatban bevezetlek a programozás alapismereteibe teljesen programfüggetlenül.

Megismerkedhetsz az algoritmusokkal, ciklusokkal, logikai műveletekkel és adattípusokkal, emellett gyakorlati feladatokat is kapsz minden témakörhöz. Mindezt egy kényelmes online oktatófelületen.

Regisztrálj és kezdd el még ma!

szám, kisbetű, nagybetű, legalább 8 karakter

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot

A programozás alapjai

Kövesd közösségi csatornáinkat is!