"Semmit nem tudok még a webfejlesztésről, hol kezdjem?"

Ebben a sorrendben haladj a webfejlesztés tanulásban!

Kezdőként a programozási nyelvek megtanulása (alap szinten is) hónapokig tartó tanulást és gyakorlást igényel. Összeszedtem Neked azokat a fontos mérföldköveket, amelyek mentén megismerkedhetsz a legfontosabb webfejlesztési technológiákkal.

MEGNÉZEM
milyen-sorrendben-haladj-a-tanulasban

00

Start

Ahhoz, hogy webfejlesztéssel kezdj el foglalkozni nélkülözhetetlen, hogy alapvető informatikai tudással már rendelkezz. Magabiztosan el kell boldogulnod az interneten, tudnod kell hogyan működnek a webböngészők és a webhosting szolgáltatások. A másik fontos szempont, hogy minimálisan ismerned kell a webdesign alapjait és a vizuális elemek funkcióit. Nem kell designernek, sem grafikusnak lenned, de át kell látnod a grafikai terveket, hogy azokat egységekre tudd bontani. Ha ezen alapismeretek birtokában vagy, akkor elsajátíthatod a webfejlesztés alapjait.


01

A webfejlesztés alapjai

Legelőször meg kell ismerkedned a weboldalak alkotóelemeivel és azok formázási lehetőségeivel.

Ajánlott tanfolyamunk

Megismerheted a webfejlesztés 3 alappillérért, a HTML/CSS/JavaScript nyelveket, kiegészítve a jQuery keretrendeszerrel. Megtanulsz gyönyörű statikus weboldalakat kódolni interaktív megoldásokkal és mobil eszközökre is optimalizálva!

HTML/CSS/jQuery tanfolyam


02

Keretrendszerek és egyéb kiegészítők

Az alaptudásod tovább bővítheted különböző keretrendszerekkel, amelyekkel hatékony felhasználói felületeket építhetsz


03

Tartalomkezelő rendszerek

Legelőször meg kell ismerkedned a weboldalak alkotó elemeivel és azok formázási lehetőségeivel.

Ajánlott tanfolyamunk

Megismerkedsz a PHP beépített függvényeivel, a ciklusokkal, elágazásokkal, logikai műveletekkel. Megtanulsz adatbázist feltölteni űrlapokon keresztül, majd kinyerni az adatokat.

PHP tanfolyam kezdőknek


04

Milyen irányba tudsz még fejlődni?

Nincs megállás, szinte minden területen mégjobban elmélyítheted a tudásod. Az alapokra építkezve például megtanulhatsz hatékony marketing eszközöket készíteni, úgymint landing oldalak, hírlevelek, hirdetés bannerek. Bővítheted a tudásod különböző témakörök szerint is, tanulhatsz webáruház készítésről, alkalmazás fejlesztésről, vagy CMS rendszerek kiegészítőinek fejlesztéséről is. Még a kurzusok befejezése után is több órányi gyakorlásra lesz szükséged ahhoz, hogy valóban hatékonyan tudj weboldalakat kódolni.

Nekem való?

Maradtak még kérdéseid?

Ha nem vagy biztos benne, hogy ez Neked való, vagy további kérdéseid vannak a kurzusokkal kapcsolatban,
írd meg chaten és 48 órán belül válaszolok!

Kérdezek!

Kövesd közösségi csatornáinkat is!

Beavatlak a frontend fejlesztői munka rejtelmeibe, mesélek a szabadúszáról, mutatok hasznos kódrészeleteket és engem is jobban megismerhetsz.