Gyakori kérdések

Hol fogok hozzáférni az anyagokhoz?

A tanfolyam megrendelése és kifizetése után automatikusan hozzáférést fogsz kapni a tanulófelülethez, ahonnan eléred a tanfolyam leckéit, az oktatóvideókat és a gyakorlati feladatokhoz szükséges anyagokat. A tanulófelületről itt írtam részletesebben.

Meddig férek hozzá az anyagokhoz?

A megvásárolt oktatóanyagok online megtekintésére mindig kétszer annyi idő áll rendelkezésedre, mint ahány hónapot felölel a tanfolyam.

Mennyi elfoglaltságot jelentenek a leckék hetente?

Minden leckénél fel van tüntetve a megoldáshoz szükséges körülbelüli idő. Heti 1 leckét kapsz majd. Ezek feldolgozása, körül belül 2-4 óra, a benne lévő gyakorlati feladatokkal együtt.

Csak online tanulok?

Igen. Bár oktattam már élőben is, azt gondolom kódolást tanulni a leghatékonyabban online tudsz. Főállásod, vagy családod mellett is be tudod szervezni a napodba, a saját tempódban, saját időbeosztásodban haladsz a leckékkel.

Kapok segítséget, ha elakadok?

Igen. Kérdezhetsz tőlem a tanfolyamhoz tartozó Facebook csoportban. Minden tanfolyamhoz oktatói támogatás jár, ami alatt kérdezhetsz a leckékkel kapcsolatban, ha elakadsz.

Hogy tudok fizetni?

Az oldalon biztonságos bankkártyás fizetési rendszer üzemel, melyet a Barion Payment Zrt. biztosít. Ez az egyetlen fizetési mód, hogy azonnal hozzáférést kapj a leckékhez.

Miért kerül ennyibe?

A tanfolyamok több témakörből épülnek fel, melyekre külön leckéket hoztam létre. 1 lecke körülbelül egy 60 perces programozás magánóra árának felel meg a piacon (kb 5-7000 Ft). Viszont nálunk egy lecke feldolgozásához legalább 3-4 óra kell, illetve támogatás is tartozik hozzá, tehát összességében jóval olcsóbb, mintha magántanárhoz mennél.

Milyen eszközre van szükségem?

A videók megtekintéséhez és a szöveges leckék elolvasásához elegendő akár a mobilod, vagy a tableted is. De a feladatok megoldásához mindenképpen asztali gépet, vagy laptopot javasolok.

Milyen kódszerkesztőre lesz szükségem

Mindenképpen olyat válassz, ami kiszolgálja az igényeidet. Az oktató videókban Bracketset használok, de természetesen azt használsz, amit akarsz, amiben könnyen elboldogulsz. A kódszerkesztőkről itt írtam részletesebben.

Szükségem lesz a leckékhez saját tárhelyre?

Ha van már tárhelyed dolgozhatsz azon, de akár lokás szerveren is elkezdheted, erről itt találsz segédletet. Ha most szeretnél tárhelyet igényelni a legnépszerűbb szolgáltatók kezdő, vagy közepes csomagjai elegendőek.

Kell valamilyen előképzettség? Mi kell hozzá, hogy részt vehessek a tanfolyamokon?

A tanfolyamon való részvételhez nem kell szakirányú előképzettség, de stabil informatikai készségekkel és jó problémamegoldó képességgel rendelkezned kell. Előny, ha van érettségid informatikából, vagy egyszerűen csak a rengeteget, vagy gép előtt. Töltsd ki az alkalmassági tesztet, hogy képet kapj milyen logikai és szövegértési képességek kellenek a tanfolyamokhoz.

Szükséges valamilyen grafika szoftver a tanfolyamokhoz?

A tanfolyamok elvégzéséhez semmilyen fizetős szoftver nem kell. A leckék grafikai anyagait PSD és PDF fájlokban kapod meg, minden anyagot már előkészített formában biztosítok számodra, ahogy a grafikustól is kapnád, csak használni kell.

Mi történik a kurzus végére? Addigra fejlesztővé válok majd? Kapok valamilyen OKJ-s bizonyítványt?

Ez a képzés nem minősül OKJ-s képzésnek. OKJ formában nem tudnám biztosítani, hogy az anyagok folyamatosan frissüljenek és kiszolgálják a valós piaci igényeket. A tanfolyamokon készség-alapú kurzusokat végezhetsz, amelyeket szakember állított össze. A rengeteg gyakorlati feladat segít abban, hogy azonnal hasznosítható tudás kapj, melyet használhatsz a munkád során. A kurzusok végére biztosan képes leszel segítség nélkül lekódolni egy reszponzív weboldalt, megvalósítani összetettebb megoldásokat is.

Mi történik a kurzus végére? Mire leszel képes?

Képes leszel weboldalak grafikai terveit megvalósítani HTML/CSS nyelvek segítségével, valamint interaktív megoldásokat készíteni JavaScript nyelven.

Szükség van angol nyelvtudásra?

A leckék nyelve magyar, az informatika nyelve viszont az angol, így középszinten jó, ha értesz angolul. A hibaüzenetekkel sajnos el kell tudni boldogulni.

A programozás alapjai

Ingyenes leckesorozat!

Ahhoz, hogy később kód szinten is meg tudj valósítani összetettebb frontend igényeket, tisztában kell lenned a programozás alapfogalmaival. Ebben a leckesorozatban bevezetlek a programozás alapismereteibe teljesen programfüggetlenül.

Megismerkedhetsz az algoritmusokkal, ciklusokkal, logikai műveletekkel és adattípusokkal, emellett gyakorlati feladatokat is kapsz minden témakörhöz. Mindezt egy kényelmes online oktatófelületen. Regisztrálj és kezdd el még ma!

szám, kisbetű, nagybetű, legalább 8 karakter

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot

Ingyenes leckesorozat!