Hogyan történik az online oktatás?

A tanfolyamok igény szerint végezhetők, bármikor elkezdheted, akár éjszaka is. A tanfolyam megvásárlásával automatikusan elkészül a felhasználói fiókod, melyen keresztül az első lecke máris elérhetővé válik számodra a felhasználói profilodban. Minden további leckét a vásárlásodtól számított heti ütemezésben küld a rendszer, melyről e-mail értesítést kapsz. Minden tanfolyam több egymásra épülő leckét tartalmaz. Minden lecke egy hosszabb szöveges leírást, példa kódokat és videó segédletet is tartalmaz. Emellett minden leckében van gyakorlati feladat, melyhez forrásanyagot is kapsz.

Fizetés
A bankkártyás fizetést a Barion rendszere biztosítja. Fizetéskor a rendszer átirányít a Barion magyar nyelvű fizetőoldalára, ahol a fizetés közvetlenül a Barion Payment Zrt. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik.

Hozzáférés a megvásárolt oktatóanyagokhoz:
A megvásárolt oktatóanyagok online megtekintésére mindig kétszer annyi idő áll rendelkezésedre, mint ahány hónapot felölel a tanfolyam.

Ha valami közbejön, megszakíthatom a tanulást?
A megvásárolt oktatóanyagok online megtekintésére a tanfolyam idejének kétszerese áll rendelkezésedre. Akkor csinálod, amikor van rá időd. Részletfizetés esetén a tanfolyamot lehet szüneteltetni. A megtekintési jogod automatikusan szünetelni fog, ha a havi részlet nincs könyvelve a fiókodban. A fiókod előfizetésem fülén követheted az esedékes számlákat és fizetési határidőket.

Tanfolyam haladási sorrendje:
A leckék sorrendje lineáris, mert egymásra épülnek, csak sorban végezhető. Minden lecke automatikusan elérhető válik a következő héten, ettől eltérő ütemezést rendszerünk nem biztosít.

Tanfolyam előfeltételek: 
A haladó címkével megjelölt tanfolyamok már gyakorlattal rendelkezők számára ajánlottak, erről tájékoztatást ad az adott tanfolyam részletes leírása. Ezekre a tanfolyamokra csak akkor érdemes jelentkezned, ha az előfeltételeket már korábban teljesítetted. Amennyiben úgy érzed a szükséges tudás birtokában vagy, hogy elvégezd a haladó tanfolyamot, jelentkezhetsz a tanfolyamra. Ez esetben viszont a sikeres teljesítést nem tudjuk garantálni és megfelelő támogatás sem tudunk nyújtani.

Tanfolyam támogatás:
Ha a leckékkel kapcsolatban kérdésed merül fel, vagy elakadsz egy feladat megoldása közben, csatlakozz a tanfolyamhoz tartozó Facebook csoporthoz, ahol személyesen én segítek. A csoportba jelentkezéskor a rendelésszámodat fogom kérdezni, amit megtalálsz a vásárláskor kapott visszaigazoló e-mailben. A csoportba elsősorban munka napokon veszek fel tagokat.

Milyen szoftverek és eszközök kellenek a tanfolyam végzéséhez?
A tanfolyamok elvégzéséhez semmilyen fizetős szoftver nem kell. A leckék grafikai anyagait PSD és PDF fájlokban kapod, de minden anyagot már előkészített formában biztosítok számodra, ahogy a grafikustól is kapnád. Ha szeretnél élni a támogatással, praktikusabb venned tárhelyet, mert egyszerűbben be tudod linkelni a feladatmegoldásaidat és én is hatékonyabban tudok segíteni.

Tanfolyami forrás anyagok: 
A leckékhez forrásanyagot is kapsz, melyet le tudsz tölteni a lecke “források” fülén. Ezeket szerzői jog védi, tovább felhasználása tilos!

Inkább másik tanfolyamot választok.
Ha másik tanfolyamot szeretnél a megvásárolt helyett, a felhasználó fiókodban ki tudjuk azt cserélni, de csak a vásárlástól számított 14 napon belül. Ezt jelezd a hello@frontendtanfolyam.hu e-mail címen.

Mi van, ha nem tetszik az általam vásárolt tanfolyam?
Ha nem vagy elégedett egy tanfolyammal, akkor a tanfolyam megvásárlásától számított 14 napon belül visszatérítést kérhetsz ezen a linken. A visszatérítést az eredeti fizetési módszerrel térítjük vissza, tehát a Barion rendszeréből, ennek átfutási ideje maximum 10 munkanap. A visszatérítéssel együtt megszűnik a felhasználói fiókod és a Facebook csoport tagságod is.

Hogyan történik az online oktatás?
A programozás alapjai

Ingyenes leckesorozat!

Ahhoz, hogy később kód szinten is meg tudj valósítani összetettebb frontend igényeket, tisztában kell lenned a programozás alapfogalmaival. Ebben a leckesorozatban bevezetlek a programozás alapismereteibe teljesen programfüggetlenül.

Megismerkedhetsz az algoritmusokkal, ciklusokkal, logikai műveletekkel és adattípusokkal, emellett gyakorlati feladatokat is kapsz minden témakörhöz. Mindezt egy kényelmes online oktatófelületen. Regisztrálj és kezdd el még ma!

szám, kisbetű, nagybetű, legalább 8 karakter

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot

Ingyenes leckesorozat!