Sikeresen feliratkoztál!

Örülök, hogy itt vagy!

Az első lépést már megtetted a webfejlesztés felé 🙂

Bízom benne, hogy a tudásommal segíthetek Téged a kódolás rögös útján, bármilyen célod is legyen ezen a területen. Amíg megérkezik a következő hasznos cucc, szeretnék a figyelmedbe ajánlani néhány közösségi csatornát, ahol rendszeresen osztok meg tartalmakat.

Kövesd Facebook oldalunkat!

Egy csomó hasznos segédletet és szakmai bejegyzést osztok meg rendszeresen a frontend fejlesztés világából!

Megnézem

Kövess be Instagramon!

Beavatlak a frontend fejlesztői munka rejtelmeibe, mesélek a szabadúszáról, hasznos kódrészeleteket mutatok és engem is jobban megismerhetsz.

Megnézem

Mit mondanak mások?

Vélemények a tanfolyamról


Akikre büszkék vagyunk

Siker sztorik

Molnár Erika

Molnár Erika

Nekem borzasztó érthető volt, követhető és minden támogatást megkaptam. A facebook csoportban lehet kérdezni, rávezetnek a megoldásra és így nagyon gyorsan lehet fejlődni. Mindenképp ezzel akarok foglalkozni. Leginkábban abban szeretnék fejlődni, hogy egyedi sablonokat építsek, mert nagyon sok olyan felhasználó van, aki előre készített komponensekből akarja összerakatni a weboldalát, de én jobbat szeretnék, főleg így, hogy beleláttam a HTML és a sablonkészítés rejtelmeibe.

Elolvasom >>>

Nekem való?

Maradtak még kérdéseid?

Ha nem vagy biztos benne, hogy ez Neked való, vagy további kérdéseid vannak a kurzusokkal kapcsolatban,
írd meg chaten és 48 órán belül válaszolok!

Kérdezek!

A programozás alapjai

Ingyenes leckesorozat!

Ahhoz, hogy később kód szinten is meg tudj valósítani összetettebb frontend igényeket, tisztában kell lenned a programozás alapfogalmaival. Ebben a leckesorozatban bevezetlek a programozás alapismereteibe teljesen programfüggetlenül.

Megismerkedhetsz az algoritmusokkal, ciklusokkal, logikai műveletekkel és adattípusokkal, emellett gyakorlati feladatokat is kapsz minden témakörhöz. Mindezt egy kényelmes online oktatófelületen.

Regisztrálj és kezdd el még ma!

szám, kisbetű, nagybetű, legalább 8 karakter

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot

A programozás alapjai

Kövesd közösségi csatornáinkat is!