Ingyenes online Nyílt Nap a Frontend Tanfolyam tanulócsoportjában

Érdeklődsz a weboldalkészítés és a frontend fejlesztés iránt? Kíváncsi vagy hogyan zajlik az online tanulás? Jelentkezz nyílt hétvégénkre, és tekints be a Frontend Tanfolyam zárt tanulócsoportjába!

NYÍLT HÉTVÉGE: 2022. január 15. - 2022. január 16.

Érdekel

ingyenes-online-nyilt-nap-a-frontend-tanfolyam-tanulocsoportjaban

Miért éri meg körülnézni?

Bemutatom Neked oktatófelületünket, amin keresztül biztosítjuk a leckéket tanulóink számára. Körül nézhetsz a tanulócsoportban, megnézheted mások folyamatban lévő weboldalait, leckemegoldásait. Megnézheted a feltöltött kiegészítő anyagokat, video segédleteket is. Kérdezhetsz a tagoktól, megtudhatod mivel foglalkoznak és mire használják a tanfolyamon megszerzett tudást.

Tök jó lenne weblapokon dolgozni!

Milyen élet vár a Frontend Tanfolyam csoportjának tagjaként?

Ez a csoport nemcsak egy empatikus és támogató közösség, hanem egy kollegiális hangulatú közeg, mintha csak az irodában dolgoznánk egymás mellett. Ezen kívül:

  • Valódi, szakmai válaszokat kapsz, nemcsak tőlem, hanem a csoport többi tagjától is. Nálunk tudásmegosztás zajlik, nem kell tartanod egóharcoktól, nem fog lehülyézni senki és a Googlera sem küldünk el csuklóból. Nem lesz olyan kérdés, vagy probléma, amelyben ne kapnál segítséget.
  • A tanfolyamokhoz igény szerint kiegészítő tananyagokat, videósegédleteket készítek, így elakadás esetén sem maradsz magadra.
  • Nem csak webfejlesztésről beszélgetünk, hanem szemlélet módról is. Sokan köztünk szabadúszók, akik otthonról dolgoznak és vezetik saját weboldalkészítő vállalkozásunkat.
  • Igény szerint állítom össze a tananyagot. Folyamatos kérdés, hogy ki milyen irányba szeretne fejlődni. Van, aki webshopokra szeretne specializálódni, de van aki inkább weboldal kiegészítőket akar fejleszteni. Ennek megfelelően készülnek az új tananyagok.
  • Több tanulót is mentorálok egyénileg, ahol saját éles munkáikban segítek. Végig vezetem a projekten, egyéni konzultáción beszéljük át a projekt megoldásait.
  • Saját éles munkákat is szoktam mutatni. Az oktatás mellett természetesen fejlesztőként dolgozom. Ha olyan kihívással, vagy ügyféligénnyel találkozom, ami számomra is újdonság, megosztom a csoportban.
  • Hozzáférést kapsz a belső tudástárunkhoz, ami bármely tanfolyam megvásárlásával örökösen hozzáférhető. Ebben rengeteg hasznos kódrészletet és kész frontend megoldást találsz.

Érdekel

Tovább fejleszteném a tudásom!

Kinek érdemes részt vennie a nyílt napon?

18-tól 60 éves korig bárkinek, aki profi weboldalakat szeretne készíteni és érdeklődik az egyedi megoldások iránt. A tananyagon túl a támogatás a tanfolyamaink legfőbb erőssége.

Pócsik Emese vagyok, az oktatód

Ki vagyok én és miért érdemes tőlem tanulnod?

Szia! Pócsik Emese vagyok, Webdesigner, Front-end / WordPress fejlesztő és online oktató

Közel 15 éve kódolok weboldalakat KKV-knak és 2017 óta tanítok weboldal készítést.

Oktatási tapasztalatomat a Pixelgyárnál szereztem, ahol én felelek a haladó HTML/CSS/JS/WordPress oktatásáért. Több mint 240 oldal szöveges tananyag és 120 óra videó segédlet van már mögöttem weboldal készítés, webáruház készítés és frontend témakörben.

Tudom, hogy a KKV-k milyen honlapokat akarnak, és megtanítom Neked is.

Jelentkezz a nyílt napra!

Erről sajnos lemaradtál, de kövesd közösségi média csatornáinkat, mert fogunk még tartani nyílt napot!

Nekem való?

Maradtak még kérdéseid?

Ha nem vagy biztos benne, hogy ez Neked való, vagy további kérdéseid vannak a kurzusokkal kapcsolatban,
írd meg chaten és 48 órán belül válaszolok!

Kérdezek!

Kövesd közösségi csatornáinkat is!

Beavatlak a frontend fejlesztői munka rejtelmeibe, mesélek a szabadúszáról, mutatok hasznos kódrészeleteket és engem is jobban megismerhetsz.