Pócsik Emese vagyok, Webdesigner, Front-end / WordPress fejlesztő és online oktató

Közel 15 éve kódolok weboldalakat KKV-knak és 2017 óta tanítok weboldal készítést.

Oktatási tapasztalatomat a Pixelgyárnál szereztem, ahol én felelek a haladó HTML/CSS/JS/WordPress oktatásáért. Több mint 240 oldal szöveges tananyag és 120 óra videó segédlet van már mögöttem weboldal készítés, webáruház készítés és frontend témakörben.

Több hazai és külföldi ügynökségnek is dolgoztam megbízásos jelleggel szabadúszóként. 9 évet töltöttem a kanadai székhelyű Exquison marketingnél, mint webdesigner és sitebuilder. Egy évet dolgoztam a dublini Unique Communications-nál, ahol főleg egyedi Joomla és WordPress sablonokat fejlesztettem. Személyes portfólió oldalam és webdesign blogom már 2007 óta üzemel. Rengeteg oldalt készítettem már az egyszerű portfóliótól a több ezer termékes webáruházig, így sikerült megismernem a magyar Kis- és Középvállalkozások igényeit.

Sok olyan projektben is részt veszek, ahol csak egy fogaskerék vagyok a gépezetben, backendesekkel, grafikusokkal és marketingesekkel dolgozom együtt. Az én feladatom a böngésző- és eszközfüggetlen megjelenést biztosítani tabletekre, mobilokra a grafikai tervek alapján. Legyen szó weboldalról, landoló oldalról, hirdetés bannerekről, vagy hírlevélről.

Hogyan tudok segíteni Neked?

Szakmai pályafutásom elején nagyrészt autodidakta módon tanultam, tehát ismerem minden nehézségét az egyedül tanulásnak. Tudom milyen, amikor nem tudsz kihez fordulni segítségért, nincs, aki keretet adjon az egésznek és nem tudod magad elhelyezni a “térképen”. Homályos, hogy egyáltalán mire vagy képes és az mennyit is ér a piacon.

Az online elérhető segédletek nagy részéből hiányzik a jól felépített tematika, ami végig vezet téged a “Hello World”-től az összetettebb megoldásokig. Személytelen, kontroll nélküli a haladás, visszajelzés és egyéni motiváció nélkül. Még ha jól is megy az angol, nagyon könnyű elveszni az információ áradatban és a kurzusok nagyon változatos palettáján.

Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy segítsek Neked profi weboldalakat fejleszteni, hogy magabiztosan készíts olyan honlapokat, amivel a felhasználók és az ügyfeleid is elégedettek.

Ha szeretnél használható módszereket tanulni, akkor válassz az aktuális tanfolyamok közül igény szerint.

Tanfolyamok

Miért pont tőlem tanulj?

Itt most el kéne mondanom, hogy mennyi mindenhez értek, de én nem szeretek magamra aggatni 5-10 jelzőt. Két dolog van, amihez magas szinten értek, a webdesign és a frontend. Ezen kívül persze van rálátásom az összes kapcsolódó területre is.

Kiváló probléma megoldó vagyok, mind a hétköznapi életben, mind a szakmai feladatokban. Ezt a portált a tanfolyami anyagokkal együtt, az 1 éves kisfiam mellett hoztam létre nulláról, egyedül.

Szeretettel várlak bármelyik tanfolyamon, csináljunk valami nagyszerűt együtt!

pocsik-emese-frontend-fejleszto
Mit mondanak mások?

Vélemények a tanfolyamról


Akikre büszkék vagyunk

Siker sztorik

Molnár Erika

Molnár Erika

Nekem borzasztó érthető volt, követhető és minden támogatást megkaptam. A facebook csoportban lehet kérdezni, rávezetnek a megoldásra és így nagyon gyorsan lehet fejlődni. Mindenképp ezzel akarok foglalkozni. Leginkábban abban szeretnék fejlődni, hogy egyedi sablonokat építsek, mert nagyon sok olyan felhasználó van, aki előre készített komponensekből akarja összerakatni a weboldalát, de én jobbat szeretnék, főleg így, hogy beleláttam a HTML és a sablonkészítés rejtelmeibe.

Elolvasom >>>

Nekem való?

Maradtak még kérdéseid?

Ha nem vagy biztos benne, hogy ez Neked való, vagy további kérdéseid vannak a kurzusokkal kapcsolatban,
írd meg chaten és 48 órán belül válaszolok!

Kérdezek!

A programozás alapjai

Ingyenes leckesorozat!

Ahhoz, hogy később kód szinten is meg tudj valósítani összetettebb frontend igényeket, tisztában kell lenned a programozás alapfogalmaival. Ebben a leckesorozatban bevezetlek a programozás alapismereteibe teljesen programfüggetlenül.

Megismerkedhetsz az algoritmusokkal, ciklusokkal, logikai műveletekkel és adattípusokkal, emellett gyakorlati feladatokat is kapsz minden témakörhöz. Mindezt egy kényelmes online oktatófelületen.

Regisztrálj és kezdd el még ma!

szám, kisbetű, nagybetű, legalább 8 karakter

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot

A programozás alapjai

Kövesd közösségi csatornáinkat is!