Pócsik Emese vagyok, Webdesigner, Front-end / WordPress fejlesztő és online oktató

Közel 15 éve kódolok weboldalakat KKV-knak és 2017 óta tanítok weboldal készítést.

Oktatási tapasztalatomat a Pixelgyárnál szereztem, ahol én felelek a haladó HTML/CSS/JS/WordPress oktatásáért. Több mint 240 oldal szöveges tananyag és 120 óra videó segédlet van már mögöttem weboldal készítés, webáruház készítés és frontend témakörben.

  • 5 év oktatás
  • 15 évkódolás
  • 100+ weboldal
Pócsik Emese vagyok, az oktatód

Szakmai tapasztalatok

Több hazai és külföldi ügynökségnek is dolgoztam megbízásos jelleggel szabadúszóként. 9 évet töltöttem a kanadai székhelyű Exquison marketingnél, mint webdesigner és sitebuilder. Egy évet dolgoztam a dublini Unique Communications-nál, ahol főleg egyedi Joomla és WordPress sablonokat fejlesztettem. Személyes portfólió oldalam és webdesign blogom már 2007 óta üzemel. Rengeteg oldalt készítettem már az egyszerű portfóliótól a több ezer termékes webáruházig, így sikerült megismernem a magyar Kis- és Középvállalkozások igényeit.

Nézz meg párat kedvenc munkáimból

Hogyan tudok segíteni Neked?

Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy segítsek Neked profi weboldalakat fejleszteni, hogy magabiztosan készíts olyan honlapokat, amivel a felhasználók és az ügyfeleid is elégedettek.

Szakmai pályafutásom elején nagyrészt autodidakta módon tanultam, tehát ismerem minden nehézségét az egyedül tanulásnak. Tudom milyen, amikor nem tudsz kihez fordulni segítségért, nincs, aki keretet adjon az egésznek és nem tudod magad elhelyezni a “térképen”. Homályos, hogy egyáltalán mire vagy képes és az mennyit is ér a piacon.

Az online elérhető segédletek nagy részéből hiányzik a jól felépített tematika, ami végig vezet téged a “Hello World”-től az összetettebb megoldásokig. Személytelen, kontroll nélküli a haladás, visszajelzés és egyéni motiváció nélkül. Még ha jól is megy az angol, nagyon könnyű elveszni az információ áradatban és a kurzusok nagyon változatos palettáján.

Ha szeretnél használható módszereket tanulni, akkor válassz az aktuális tanfolyamok közül igény szerint.

Tanfolyamok

Miért pont tőlem tanulj?

Szeretettel várlak bármelyik tanfolyamon, csináljunk valami nagyszerűt együtt!

A programozás alapjai

Ingyenes leckesorozat!

Ahhoz, hogy később kód szinten is meg tudj valósítani összetettebb frontend igényeket, tisztában kell lenned a programozás alapfogalmaival. Ebben a leckesorozatban bevezetlek a programozás alapismereteibe teljesen programfüggetlenül.

Megismerkedhetsz az algoritmusokkal, ciklusokkal, logikai műveletekkel és adattípusokkal, emellett gyakorlati feladatokat is kapsz minden témakörhöz. Mindezt egy kényelmes online oktatófelületen.

Regisztrálj és kezdd el még ma!

szám, kisbetű, nagybetű, legalább 8 karakter

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot

A programozás alapjai
Nekem való?

Maradtak még kérdéseid?

Ha nem vagy biztos benne, hogy ez Neked való, vagy további kérdéseid vannak a kurzusokkal kapcsolatban,
írd meg chaten és 48 órán belül válaszolok!

Kérdezek!

Kövesd közösségi csatornáinkat is!

Beavatlak a frontend fejlesztői munka rejtelmeibe, mesélek a szabadúszáról, mutatok hasznos kódrészeleteket és engem is jobban megismerhetsz.