Alkalmassági teszt

Bármennyire is vonzó számodra ez pálya, bizonyos képességek megléte elengedhetetlen, hogy boldogulj ezen a területen. Töltsd ki az alábbi alkalmassági tesztet, ami főleg logikai és szövegértési képességeidet vizsgálja.

Összesen 8 kérdésre kell válaszolnod általános intelligencia, matematika, logika és szövegértés témakörökben. A teszt kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe, kitöltésére összesen 30 perc áll rendelkezésedre. Ne siesd el!

A kérdések egy gyűjteményből kerülnek ki véletlenszerűen, hogy minél változatosabb kérdéseket kapj. Legalább 70%-ot kell teljesítened (6 jó válasz) a teszten, hogy biztos legyél benne, hogy képes leszel elvégezni a tanfolyam feladatait.

A teszt eredménye nem feltétele a tanfolyamon való részvételnek, ez egy segítség Neked, hogy képet kapj a nehézségi fokról.

A programozás alapjai

Ingyenes leckesorozat!

Ahhoz, hogy később kód szinten is meg tudj valósítani összetettebb frontend igényeket, tisztában kell lenned a programozás alapfogalmaival. Ebben a leckesorozatban bevezetlek a programozás alapismereteibe teljesen programfüggetlenül.

Megismerkedhetsz az algoritmusokkal, ciklusokkal, logikai műveletekkel és adattípusokkal, emellett gyakorlati feladatokat is kapsz minden témakörhöz. Mindezt egy kényelmes online oktatófelületen. Regisztrálj és kezdd el még ma!

szám, kisbetű, nagybetű, legalább 8 karakter

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot

Ingyenes leckesorozat!