Alkalmassági teszt

Bármennyire is vonzó számodra ez pálya, bizonyos képességek megléte elengedhetetlen, hogy boldogulj ezen a területen. Töltsd ki az alábbi alkalmassági tesztet, ami főleg logikai és szövegértési képességeidet vizsgálja.

Összesen 9 kérdésre kell válaszolnod általános intelligencia, matematika, logika és szövegértés témakörökben. A teszt kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe, kitöltésére összesen 30 perc áll rendelkezésedre. Ne siesd el!

A kérdések egy gyűjteményből kerülnek ki véletlenszerűen, hogy minél változatosabb kérdéseket kapj. Legalább 70%-ot kell teljesítened (7 jó válasz) a teszten, hogy biztos legyél benne, hogy képes leszel elvégezni a tanfolyam feladatait.

A teszt eredménye nem feltétele a tanfolyamon való részvételnek, ez egy segítség Neked, hogy képet kapj a nehézségi fokról.

Mit mondanak mások?

Vélemények a tanfolyamról


Akikre büszkék vagyunk

Siker sztorik

Molnár Erika

Molnár Erika

Nekem borzasztó érthető volt, követhető és minden támogatást megkaptam. A facebook csoportban lehet kérdezni, rávezetnek a megoldásra és így nagyon gyorsan lehet fejlődni. Mindenképp ezzel akarok foglalkozni. Leginkábban abban szeretnék fejlődni, hogy egyedi sablonokat építsek, mert nagyon sok olyan felhasználó van, aki előre készített komponensekből akarja összerakatni a weboldalát, de én jobbat szeretnék, főleg így, hogy beleláttam a HTML és a sablonkészítés rejtelmeibe.

Elolvasom >>>

Nekem való?

Maradtak még kérdéseid?

Ha nem vagy biztos benne, hogy ez Neked való, vagy további kérdéseid vannak a kurzusokkal kapcsolatban,
írd meg chaten és 48 órán belül válaszolok!

Kérdezek!

A programozás alapjai

Ingyenes leckesorozat!

Ahhoz, hogy később kód szinten is meg tudj valósítani összetettebb frontend igényeket, tisztában kell lenned a programozás alapfogalmaival. Ebben a leckesorozatban bevezetlek a programozás alapismereteibe teljesen programfüggetlenül.

Megismerkedhetsz az algoritmusokkal, ciklusokkal, logikai műveletekkel és adattípusokkal, emellett gyakorlati feladatokat is kapsz minden témakörhöz. Mindezt egy kényelmes online oktatófelületen.

Regisztrálj és kezdd el még ma!

szám, kisbetű, nagybetű, legalább 8 karakter

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot

A programozás alapjai

Kövesd közösségi csatornáinkat is!